به گزارش باکس افیس ایران: محمد ستوده کارگردان نمایش «پرواز با بالهای سوخته» عنوان کرد این اثر نمایشی درباره تاثیری است که شهید سلیمانی میتوانسته بر رفتار و تفکر افراد مختلف بگذارد.
محمد ستوده کارگردان نمایش «پرواز با بالهای سوخته» که این روزها به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر روی صحنه است درباره ویژگیهای این اثر نمایشی گفت: این اثر نمایشی یکی از آثار جشنواره تئاتر استان تهران بود که در بخش سردار سلیمانی برگزیده شد و از ۱۱ تا ۱۶ دی ماه در تالار قشقایی به صحنه میرود و پس از آن نیز قرار است در جشنواره منطقهای در شهر ساری و بعد هم در جشنواره تئاتر ایثار شرکت کند.
وی درباره داستان نمایش توضیح داد: نمایش به اوایل انقلاب و زمان جنگ بازمیگردد و دوره جوانی سردار سلیمانی را به نمایش میگذارد. داستان درباره سه فرد جاهل است که توسط ساواک تحریک میشوند که حسینیهای را برهم بزنند که در محله سردار سلیمانی در کرمان واقع است که در همین میان این سه با سردار سلیمانی آشنا میشوند و تحتتأثیر رفتار و ویژگیهای شخصیتی ایشان از رفتار خود پشیمان شده و در نهایت به جبهه میروند و شهید میشوند.
ستوده با اشاره به اینکه داستان نمایش مستند نیست درباره انتخاب این موضوع برای اجرا بیان کرد: وقتی کارگردان دست روی سوژهای میگذارد طبیعتاً به آن علاقهمند است. من نیز وقتی نمایشنامه را که نوشته مهدی اکبری است، مطالعه کردم از داستان و فضاسازی کار خوشم آمد چون به دور از شعارزدگی یک قصه خوب را روایت میکرد از این رو تصمیم گرفتم که آن را برای اجرا آماده کنم.
این کارگردان با توضیح اینکه نمایش از فضایی طنز نیز برخوردار است، یادآور شد: معتقدم اگر نمایشی شعاری نباشد و هر قشری بتواند با آن ارتباط برقرار کند، راه خود را در اجرا پیدا میکند و میتواند حرفش را به درستی انتقال دهد. این نمایش نیز درباره تأثیری است که سردار سلیمانی توانسته بر مردم بگذارد و اینکه چطور در ذهن آدمهای مختلف تحول ایجاد کرده است.
وی در پایان بیان کرد: ویژگیهای «پرواز با بالهای سوخته» به شکلی است که مخاطبان میتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. کل اتفاقات نمایش در یک کوچه رخ میدهد که افراد و همسایههای مختلف هرکدام با اعتقاد و تفکرات متفاوت در کنار هم زندگی میکنند که همین مساله میتواند مخاطبان متفاوتی را به خود جذب کند.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: «تو محله خواجه خضر هیچکس بدون اذن ما اجازه نفس کشیدن نداشت تا اینکه سروکله قاسم پیدا شد. اینکه میبینی دستپخت قاسمه.»
در این اثر نمایشی رسول حق شناس، محمد مهدی پازوکی، سمیه کیا دربندسری، مهدی توکلی، طراوت طیبی، یوسف امان پور، محمد قائمی، سیدعلی حسینی نژاد، هدیه فدایی، علی اصغر حق شناس، کیانا حق شناس، الهه تبریزی، تینا حاجی آبادی، فاطمه حضوری، زینب داوودی، ریحانه شیخ به عنوان بازیگر حضور دارند.
بدون دیدگاه