به گزارش باکس افیس ایران: اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران اعلام کرد: یکی از اقدامات لازم که میتواند به تعالی سینمای ایران منجر شود، برگرداندن مسئولیت شبکه نمایش خانگی به سازمان سینمایی کشور است.
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تازهترین اظهار نظر خود درباره مجوزهای شبکه نمایش خانگی گفته بود که در سال های اخیر اختلافاتی در این باره به وجود آمده است و ما دنبال حل آن هستیم. به همین دلیل ان شاء الله به زودی در سازمان صداوسیما و ارگانهای دیگر جلساتی برای تعیین تکلیف این مسئله برقرار می کنیم تا از این موضع اختلافی خارجش کنیم.
وی همچنین درباره اینکه هنوز سازمانی که می خواهد مجوز وی او دی ها را اعطا کند مشخص نیست؟ گفت: چرا مشخص است و الان سازمان سینمایی این مسئولیت را به عهده دارد و برخی دیگر از دوستان برخی از این مجوزها را در دست دارند که باید از این حال دربیاید. بحث ها روشن است و تقریبا نهادهایی که این موضوع را در اختیار دارند بررسی کردند و گزارش های کاملا کارشناسی ارائه دادند و کار کاملا آماده است و در اختیار شورای عالی فضای مجازی قرار گرفته است و بزودی و ظرف مدت کوتاهی تعیین تکلیف خواهد شد.
حالا در پی این اظهار نظر اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران طی اطلاعیهای از سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صیانت از شاکله اصلی این وزارت خانه استقبال کرده است.
این اتحادیه حالا در بیانیه ای از برگرداندن مسئولیت شبکه نمایش خانگی به سازمان سینمایی استقبال کرده است.
در متن بیانیه اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران آمده است: سخنان اخیر وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص صیانت از شاکله اصلی این وزارتخانه موجب دلگرمی دست اندرکاران سینمای ایران شد. همانگونه که در بیانیه هفت ماده ای اخیرمان تاکید کردهایم یکی از اقدامات لازم که می تواند به تعالی سینمای ایران منجر شود، برگرداندن مسئولیت شبکه نمایش خانگی به سازمان سینمایی کشور است.
در ادامه این بیانیه آمده است: واگذاری مسئولیت شبکه نمایش خانگی به سازمان صدا و سیما و زیر مجموعههای آن، یعنی واگذاری سرنوشت یکی از پر تماشاگرترین رسانههای نمایشی به رقیبی که طی سالهای گذشته ثابت کرده نمیتواند تماشاگرانش را جذب کند. کاهش شدید مخاطبان تلویزیون ملی کشورمان در دهههای گذشته شاهدی بر این مدعا ست. البته اگر هدف، از بین بردن شبکه بالندهی نمایش خانگی و کوچ دادن تماشاگران ایرانی به سمت شبکه های ماهوارهای فارسی زبان باشد، در این صورت این واگذاری، چنین ثمرهی تلخی خواهد داشت.
در بخش پایانی این بیانیه آمده است: تلویزیونی که با صرف هزینه هزاران میلیارد تومان نتوانسته به ساخت برنامه های در شان مردم عزیز کشورمان اقدام کند، چگونه میتواند با سرمایه بخش خصوصی برخوردی منصفانه و از سر آگاهی داشته باشد. اتحادیه تهیه کنندگان دخالت تلویزیون را در صدور مجوز به سامانههای V.O.D و محصولات شبکه نمایش خانگی، قانونی نمی داند و از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی می خواهد ازشاکله این وزارتخانه همچنان دفاع کند و مطمئن باشد که سینمای ایران حامی این اقدامات خواهد بود.
بدون دیدگاه