فیلم نود دقیقه ای «شب آفتابی» به کارگردانی علی مدنی که در این دوره از جشنواره حضور دارد، برای کودکان و نوجوانان تولید شده است.
در خلاصه داستان «شب آفتابی» که با تکنیک سه بعدی ساخته شده، آمده است: «صندوقچه قصهگو که عامل آرامش و نظم شهر است توسط شغالها از سرزمین همسایه ربوده میشود. خورشید جای ماه را میگیرد. شب از میان می رود و نظم شهر به هم میریزد. چند کودک به طور اتفاقی وارد ماجرا میشوند و به کارآگاه برای بازگرداندن صندوقچه به شهر یاری میرسانند.»
علی مدنی درباره تاریخچه تولید این فیلم به مهر گفت: گروه ما در سال ۱۳۸۷ شروع به ساخت فیلمی کرد که در سال ۱۳۸۸ تهیه کننده و سرمایه گذاری پیدا کرد اما به دلیل مشکلات اقتصادی و تغییر سیاست های نهادی که قرار بود فیلم متعلق به آنان باشد، نهاد مربوطه از پروژه عقب کشید.
وی اعلام کرد: به علت طولانی شدن پروژه و کهنه شدن داستان و کیفیت کار، فیلمنامه قبلی را در سال ۱۳۹۲ کنار گذاشتیم و این کار را با فیلمنامه جدید آغاز کردیم که متاسفانه پس از مدتی تهیه کننده نیز سرمایه خود را خواست. زهرا مشتاق تهیه کننده در این مرحله یعنی در سال ۱۳۹۵ به ما پیوست و با جلب حمایت بنیاد سینمایی فارابی و کمک مالی این نهاد پرداخت بدهی تهیه کننده پیشین میسر شد و پروژه ادامه پیدا کرد به همین دلیل این فیلم با حداقل نقدینگی و کمک معنوی دوستان و تلاش خانوادگی، تقریبا بدون دریافت هیچ دستمزدی به پایان رسید.
انیمیشن نود دقیقهای «شب آفتابی» به کارگردانی علی مدنی که در ژانر کودک و نوجوان تولید شده است، در این دوره از جشنواره سیوهفتم فیلم فجر حضور دارد. در خلاصه داستان «شب آفتابی» که با تکنیک سه بعدی ساخته شده، آمده است؛ صندوقچه قصهگو که عامل آرامش و نظم شهر است، توسط شغالها از سرزمین همسایه ربوده میشود. خورشید جای ماه را میگیرد. شب از میان میرود و نظم شهر به هم میریزد. چند کودک به طور اتفاقی وارد ماجرا میشوند… .
علی مدنی درباره تاریخچه تولید این فیلم گفت: گروه ما در سال ۱۳۸۷ شروع به ساخت فیلمی کرد که در سال ۱۳۸۸ تهیهکننده و سرمایهگذاری پیدا کرد، اما به دلیل مشکلات اقتصادی و تغییر سیاستهای نهادی که قرار بود فیلم متعلق به آنان باشد، نهاد مربوطه از پروژه عقب کشید. در این انیمیشن با زبان کودکانه آموزههای انقلابی تبلیغ میشود.
وی اعلام کرد: به علت طولانی شدن پروژه و کهنه شدن داستان و کیفیت کار، فیلمنامه قبلی را در سال ۱۳۹۲ کنار گذاشتیم و این کار را با فیلمنامه جدید آغاز کردیم که متأسفانه پس از مدتی تهیهکننده نیز سرمایه خود را خواست. زهرا مشتاق، تهیهکننده در این مرحله یعنی در سال ۱۳۹۵ به ما پیوست و با جلب حمایت بنیاد سینمایی فارابی و کمک مالی این نهاد پرداخت بدهی تهیهکننده پیشین میسر شد و پروژه ادامه پیدا کرد. به همین دلیل این فیلم با حداقل نقدینگی و کمک معنوی دوستان و تلاش خانوادگی، تقریبا بدون دریافت هیچ دستمزدی به پایان رسید.
عوامل این اثر عبارتند از: کارگردان و تدوینگر: سید علی مدنی، نویسنده: یونس لطفی، تهیهکننده: زهرا مشتاق، مجری طرح، مدیر هنری و طراح صحنه: آزاده مدنی، طراح شخصیت و لباس و گرافیست: الهام باجلان، کارگردانی فنی: سیدعادل مدنی، موسیقی: آرمین رهبر، مدیر دوبلاژ: اشکان صادقی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات: هادی باجلان.
بدون دیدگاه