فیلمبرداری

ایتالیا می‌خواهد از ژوئن تولید سینما و تلویزیون را آغاز کند

به گزارش باکس افیس ایران: تهیه‌کنندگان فیلم و تلویزیون ایتالیا با تهیه پروتکل‌های ایمنی برای آغاز دوباره فیلمبرداری ، ماه ژوئن را برای آغاز دوباره فعالیت‌های تولید تعیین کرده‌اند.

با توجه به اینکه ایتالیا دارد به تدریج برخی از محدودیت‌های قرنطینه را برمی‌دارد، تهیه‌کنندگان فیلم و تلویزیون این کشور مشغول تهیه پروتکل‌های ایمنی برای آغاز دوباره فیلمبرداری هستند. این صنعت در حال حاضر ماه ژوئن را هدف خود برای آغاز دوباره فعالیت‌ها تعیین کرده است.

ایتالیا با حدود ۳۰ هزار مرگ بعد از بریتانیا دومین کشور مرگبار شیوع کروناویروس در اروپا بوده و در تلاش برای کاهش میزان ابتلا است. از روز چهارم مه این کشور وارد «فاز دوم» تدابیر خود شد و تعدادی از محل‌های کار دوباره افتتاح شدند.

در همان روز، منطقه مرکزی لاتزیو که مرکز اصلی صنعت فیلم و تلویزیون است، اعلام کرد می‌خواهد دوباره پروژه‌ها را از سر بگیرد. این باعث شد برخی از رسانه‌های محلی بگویند تولید فیلم و سریال دوباره آغاز شده است، اما احیای فعالیت‌ها کاری بسیار پیچیده خواهد بود.

فرنچسکا سیما رییس سازمان اصلی تهیه فیلم ایتالیا گفت: فعالیت تهیه به طور کل می‌تواند مسلماً دوباره آغاز شود، اما این مساله جنبه‌های بسیاری دارد که یکی از آن‌ها آماده‌سازی و دوباره افتتاح کردن دفترها است.

او اشاره کرد که در نهایت پیش از آغاز فیلمبرداری دولت و اتحادیه‌ها باید مجموعه پروتکل‌های ایمنی که در حال حاضر در دست تهیه هستند را تایید کنند و گفت هر صحنه فیلمبرداری احتمالاً پروتکل خاص خود را خواهد داشت.

حدود ۴۰ پروژه فیلمبرداری از جمله ۱۷ فیلم سینمایی و ۱۹ سریال تلویزیونی به خاطر قرنطینه در ماه مارس متوقف شدند که باید دوباره به تدریج راه‌اندازی شوند. یکی از آن‌ها «سوبورا» سریال ایتالیایی اوریجینال نت‌فلیکس است که تنها چند روز با پایان فیلمبرداری فاصله داشت.

هم سیما و جیانکارلو لئونه رییس تهیه‌کنندگان تلویزیون ایتالیا می‌گویند تست کرونا مخصوصاً در شرایطی که فاصله‌گذاری اجتماعی ممکن نیست، ضروری خواهد بود. همچنین سرعت دریافت پاسخ تست‌ها بسیار حیاتی خواهد بود.

سیما مصر است که بخش تهیه ایتالیا باید به سرعت دوباره روی پای خود بایستد.

او گفت: تقاضای عظیمی برای محتوا وجود دارد و نخستین کشورهایی که دوباره کارشان را شروع کنند می‌توانند از مزایای این مساله استفاده کنند. اگر ما نرسیم دیگران این کار را خواهند کرد.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند