امیر شهابی

«تحلیل شخصی» یک آهنگساز آلبوم شد

به گزارش باکس افیس ایران: آلبوم «تحلیل شخصی» عنوان تازه‌ترین اثر موسیقایی امیر شهابی نوازنده پیانو و مدرس دانشگاه است که به تازگی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

امیر شهابی مدرس دانشگاه، نوازنده و آهنگساز موسیقی در تازه‌ترین فعالیت موسیقایی خود آلبوم «تحلیل شخصی» را در قالب ۱۱ قطعه بی‌کلام تک نوازی پیانو منتشر کرد. عمده قطعات این پروژه نیز مبتنی بر قطعات ملایم در حال و هوایی آرامش‌بخش هستند.

«اندیشه پدری»، «مرور»، «آمیخته»، «دست باز»، «آینه ها»، «تراکنش»، «احتمال»، «دو دقیقه»، «اسرار»، «مرز»، «عبور» قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شده است.

وی درباره این آلبوم توضیح داده است: «آلبوم تحلیل شخصی همان گونه که از نامش پیداشت نگاه من به موسیقی است که تمامی قطعات آن با پیانو اجرا شده. زمان تولید تا حد ممکن از بداهه بهره جستم که شاید بارز ترین فصل مشترک قطعات بداهه وار بودن اغلب آنهاست. امیدوارم تحلیل شخصی من با نگرش ما همپوشانی داشته باشد.»

امیر شهابی از جمله هنرمندانی است که موسیقی را از کودکی با گرایشدست باز اروپا آغاز کرد و پس از چندین سال تلاش در این شاخه و نیز گذراندن دوره های مختلف، آموخته‌های خود را تا مقطع کارشناسی ارشد موسیقی با تخصص نوازندگی پیانو ادامه داد. وی با گرایش به بداهه‌نوازی، تغییرات هارمونی و پیگیری حرکت موسیقی اوایل قرن بیستم در ایالات متحده، علاقه‌مند به سبک جز شد و بسیاری از بداهه‌نوازی‌های آثار استاندارد موسیقی جز را نت نویسی  کرد.

این هنرمند و پژوهشگرنخستین مجموعه تصویری آموزش مقدماتی پیانو جز به زبان فارسی را در سال ۹۶ تهیه و منتشر کرد. این در حالی است که حضور در برنامه‌های رسانه ملی به‌عنوان کارشناس، منتقد و پژوهشگر در حوزه‌های مختلف، از جمله بررسی سبک‌های موسیقی مثل امپرسیونیسم، نئو کلاسیک، جز و همین طور معرفی کتب منتشر شده و گفتگو با نویسندگان و مترجمان و بررسی برخی آلبوم‌های بی‌کلام در ژانرهای گوناگون، از تلاش‌های او برای هرچه آشناتر کردن مخاطب با موسیقی است.

 همکاری با گروه های موسیقی در سبک‌های مختلف از دیگر فعالیت های امیر شهابی بوده است. وی تجربه اجراهای متعدد در داخل و خارج از کشور را در قالب فستیوال، مسابقات و کنسرت را نیز به کارنامه حرفه ای خود افزوده است.

امیر شهابی که فارغ التحصیل رشته مهندسی الکترونیک است از چندی پیش فعالیت و پژوهش در حوزه مهندسی صدا، ضبط و پردازش سیگنال های صوتی را با جدیت پیگیری و به شکلی مستقل در این شاخه فعال است.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند