در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ فیلمهایی به پرفروشترین آثار سال سینمای ایران تبدیل شدند که نام بهرام افشاری را بر پیشانی خود داشتند. در سال ۱۴۰۲ «فسیل»، همکاری قبلی کریم امینی و بهرام افشاری، با یک رکوردشکنی قابل توجه و جذب ۷ میلیون و ۴۹۰ هزار نفر به سالنهای سینما با اختلاف زیادی به پرفروشترین فیلم و یکی از پرمخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران تبدیل شد.
در سال ۱۴۰۳ هم «هفتاد سی» به کارگردانی و با بازی افشاری با جذب نزدیک به ۶ میلیون مخاطب صدرنشین جدول فروش شد. حالا اگر «مرد عینکی» هم تا پایان سال ۱۴۰۴ جایگاه فعلیاش را حفظ کند، برای سومین سال متوالی فیلمی با بازی بهرام افشاری به پرفروشترین فیلم سال سینمای ایران تبدیل شده است که یک رکورد منحصربهفرد به نظر میرسد.
همچنین در سال ۱۴۰۱ فیلم «سگبند» با بازی افشاری رتبه سوم جدول پرفروشترین فیلمهای سال را به خود اختصاص داده بود و با این حساب، این چهارمین سال متوالی است که افشاری فیلمی در جمع سه فیلم پرفروش سال دارد.

بدون دیدگاه