«خدای جنگ»

حسین سلیمانی بازیگر فیلم «خدای جنگ»؛ کار بدون کلیشه و شعار بود

به گزارش باکس افیس ایران:   حسین سلیمانی از تجربه متفاوت خود در فیلم «خدای جنگ»  و ساخت اثری واقعی و تأثیرگذار  سخن گفت.

به گزارش روابط‌عمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، حسین سلیمانی از تجربه ایفای این نقش گفت: پیش از این چنین تجربه‌ای نداشتم تا در این شرایط خاص ایفای نقش کنم، اما نقش دشواری بود و تفاوت‌هایی با کارهای قبلی‌ام داشت. مدتی در فضای آثار کمدی فعالیت داشتم و بعد از چند کار در این ژانر، دوباره به سراغ نقشی جدی آمدم. نه اینکه سخت باشد، اما کمی از آن فاصله گرفته بودم. با این حال، تجربه ارزشمندی بود.

او درباره چالش نقش در داستانی که مابه ازای واقعی داشت،بیان کرد: در این فضاکار کرده بودم و با فضا آشنایی داشتم. پیش‌تر در فیلم‌های جنگی مانند «اروند» و «دسته دختران» تجربه‌هایی از این دست را پشت سر گذاشتم. همین موضوع باعث شد که ارتباط گرفتن با این فضا برایم راحت‌تر باشد. ضمن اینکه تجربه همکاری با کارگردان را نیز داشتم و جلسات متعددی با او برگزار کردیم که کمک بزرگی برای نزدیک شدن به نگاه او بود.

این بازیگر در خصوص نزدیک شدن به جهان ذهنی کارگردان گفت: ما چندین جلسه تمرینی داشتیم که تمامی بازیگران در آن حضور داشتند. این جلسات دو به دو برگزار می‌شد و در برخی مواقع، گروه‌های چهارنفره تشکیل می‌دادیم تا با یکدیگر صمیمی‌تر شویم. از آنجا که تعداد جلسات زیاد بود، قبل از حضور در صحنه، فضای فیلم بسیار منسجم و هماهنگ شده بود.

سلیمانی با ابراز خوشحالی از این که «خدای جنگ» در بین برترین‌های آرای مردمی است، عنوان کرد: یکی از کارهایی که امسال انجام ندادیم و شاید اشتباه بود، این بود که برای تماشای فیلم به سالن‌های سینمای مردمی نرفتیم، در حالی که سایر گروه‌های فیلم‌ها و بازیگران این کار را انجام دادند و نتیجه مثبتی گرفتند. با این حال، اینکه بدون چنین اقدامی در میان پنج فیلم برتر مردمی قرار گرفتیم، اتفاق هیجان‌انگیزی بود. اگر ما هم حضور فعال‌تری در سینماها داشتیم، ممکن بود نتیجه حتی بهتر هم شود. البته به نظرم نکته مثبت این بود که هیچ‌کس را مجبور نکردیم یا در رودربایستی نگذاشتیم که به ما رأی بدهد.

بازیگر «خدای جنگ» درخصوص ویژگی این فیلم و دلیل انتخاب این نقش گفت: معمولاً فیلم‌های دفاع مقدسی به‌راحتی مورد استقبال قرار نمی‌گیرند، اما «خدای جنگ» ویژگی خاصی داشت. حدود ۶۰ درصد عوامل این فیلم از دهه هفتاد و هشتاد بودند؛ نسلی که جنگ را از نزدیک تجربه نکرده است، اما این فیلم را ساختند. همین موضوع نشان‌دهنده قدرت نسل جدید و تأثیر آن در تولید یک اثر سینمایی است. همه ما اعتقاد داشتیم که باید یک فیلم خوب ساخته شود، بدون در نظر گرفتن ایدئولوژی یا نگاه‌های جانبدارانه. هدف اصلی ما این بود که اثری باکیفیت و باورپذیر خلق کنیم و خوشبختانه این همراهی و اتحاد را در سالن‌های سینما و بازخورد مخاطبان مشاهده کردیم.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند