اثرگذاری عمیق کمدی از دست رفته است

به گزارش باکس افیس ایران:سعید آقاخانی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون اعتقاد دارد که کار کمدی و طنز با وجود تأثیرات لحظه‌ای و فوری، اثرگذاری عمیق و طولانی خود را از دست داده زیرا نگاه اکثر مخاطبان کمدی به نمایش‌های طنز، صرفاً خنده و سرگرمی است.

وی که این روزها به عنوان داور جشنواره تئاتر لبخند استان تهران در شهرستان پاکدشت فعالیت دارد ادامه داد: این در حالی است که طنز نگاهی عمیق به مسائل و مشکلات جامعه دارد و می‌تواند بسیاری از معضلات را هنرمندانه به مخاطب و جامعه القا کند.

این هنرمند تئاتر و سینما تاکید دارد: موضوعات ارائه شده در زیر لایه‌های نمایش‌های کمدی، مسائل تلخ و ناگوار جامعه است که شاید به درستی به آنها توجه نشده باشد و گاه ممکن است مخاطب به بخشی از این آثار توجه کند که به هیچ عنوان برای تولید کننده اثر، مورد توجه نبوده است، لذا ضروری است این آثار به دفعات و با موضوعات مختلف وی صحنه برود تا اثرگذاری خود را بار دیگر به دست آورد.

مرز نمایش پایتخت با دیگر شهرها برداشته شده

آقاخانی در ادامه این گفت و گو با اشاره به تمرکز سالن‌های تئاتر در پایتخت و عزیمت مخاطبان به این کلانشهر برای تماشای نمایش اظهارداشت: امروز مرزی میان نمایش کمدی در شهر تهران و دیگر شهرستان‌ها وجود ندارد چراکه بسیاری از بازیگران از دیگر شهرستان‌ها برای پیشرفت به تهران می‌آیند و اعتقاد دارند فرصت پیشرفتی که در تهران وجود دارد، در شهرهایی مانند پاکدشت و شهرستان‌های اطراف دیده نمی‌شود.

بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون و داور جشنواره تئاتر لبخند استان تهران، برگزاری جشنواره‌های هنری در حوزه‌های مختلف را عامل ایجاد فضای رقابتی سالم دانست و گفت: جوانان در چنین فضای رقابتی سالم، استعدادها و ظرفیت‌های خود را در شکل‌های مختلف هنری به نمایش می‌گذارند و بازار هنر را پررونق‌تر از قبل به جامعه جلوه می‌دهند.

توجه آموزش و پرورش به هنر

وی اظهارداشت: در صورتی که جشنواره‌های هنر در ارگان‌هایی مانند آموزش و پرورش که طیف وسیعی از جامعه جوان را در خود جای داده برگزار شود، انگیزه جوانان برای تولید آثار فاخر و ارزشمند هنری افزایش پیدا می‌کند و از خروجی آن، کل جامعه نیز بهره‌مند می‌شود.

این بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون گفت: برگزاری جشنواره‌های طنز در حوزه‌های مختلف، حرکتی اثرگذار در ایجاد نشاط و تزریق شادابی و امید در جامعه به شمار می‌رود و در اصل مهمترین رسالت هنر ایجاد انگیزه و نشاط در جامعه است.

آقاخانی تصریح کرد: برای زنده نگاه داشتن فعالیت‌های هنری لازم است در کنار توجه به فرهنگ، به مسائل اقتصادی آن نیز نگاه جامع شود تا حیات فعالیت هنری ادامه پیدا کند که یقیناً با ارائه آثار فاخر می‌توان فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی را به موازات و مکمل یکدیگر حرکت داد.

داور جشنواره تئاتر لبخند استان تهران گفت: تئاتر از گذشته در شهرستان‌ها رایج بوده و لازم است با برگزاری جشنواره‌های استانی در شهرستان‌ها، ظرفیت‌های موجود در این مناطق شناسایی و مردم را بیش از پیش با هنر نمایش آشنا کرد.

جشنواره تئاتر لبخند استان تهران از ۱۷ تا ۲۰ تیر با روی صحنه رفتن ۱۲ اثر از شهرستان‌های استان تهران در پاکدشت در حال برگزاری و استقبال از آن گسترده توصیف شده است.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند