خواننده

متولدین ۱۸ شهریور سینما ، تئاتر و موسیقی؛  بنیامین

به گزارش باکس افیس ایران:  وحید بهادری با نام هنری بنیامین (زاده ۱۸ شهریور ۱۳۶۱) در تهران، خواننده، ترانه‌سرا و آهنگساز موسیقی پاپ ایرانی است.

زندگی‌نامه

بنیامین بهادری خوانندهٔ، ترانه‌سرا و آهنگساز ایرانی موسیقی پاپ در ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران در محله جیحون متولد شد.

وی اصالتاً اهل محله زنگیشا تنکابن است. او از کودکی علاقهٔ بسیاری به فراگیری موسیقی داشت. ۱۶ ساله بود که به شعر و موسیقی روی آورد. در ۱۹سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و قبل از شروع به کار حرفه‌ای به ترانه‌سرایی می‌پرداخت و سپس به‌صورت حرفه‌ای آهنگ‌سازی را آغاز کرد. در این مدت در چند آهنگ و ترانه با خوانندگان دیگرِ موسیقی پاپ همکاری داشت و یک آلبوم به نام «گلهای رنگین‌کمان» برای کودکان ساخته و سرانجام با آلبوم ۸۵ خوانندگی را به‌صورت حرفه‌ای آغاز کرد.

در سال ۱۳۹۲ ماشینی در اتوبان همت با ماشین بنیامین و همسرش تصادف می‌کند. بنیامین سالم می‌ماند اما همسر وی که پشت فرمان بود، پس از رسیدن به بیمارستان جانش را از دست می‌دهد.تنها یادگار بنیامین از همسرش دختری به نام بارانا بود. بنیامین در سال ۹۴ با شایلی محمودی که زنی ایرانی-آمریکایی است ازدواج می‌کند و در سال ۹۴ برای زندگی به بمبئی می‌رود و فیلمی به نام سلام بمبئی را به همراه محمدرضا گلزار بازی می‌کند. وی صاحب دو فرزند پسر از همسر دوم خود می‌شود. بنیامین تاکنون پنج آلبوم به نام‌های ۸۵ و ۸۸ ،۹۳، ۹۴ و ماه مهربون (در مورد محرم) عرضه کرده و چندین تک‌آهنگ نیز ارائه داده‌است. او در چندین کنسرت در ایران و خارج از ایران به اجرای زندهٔ برنامه پرداخته‌است.

بنیامین بهادری
نام در زمان تولدوحید بهادری
زادهٔ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ ‏(۳۹ سال)
تهران، ایران
ملیتایرانی
دیگر نام‌هابنیامین
پیشه
خواننده، ترانه‌سرا، آهنگساز
همسر(ها)نسیم حشمتی (ا. ۱۳۸۹–۱۳۹۲)
شایلی محمودی (ا. ۱۳۹۴)
فرزندانبارانا
بن‌سان
شایمین
پیشه موسیقی
ژانر
  • پاپ
ساز(ها)
  • آواز
  • گیتار
  • پیانو
ناشر(ان)
  • ترانهٔ شرقی، آوای نکیسا، سلیم احمدی، فرید احمدی
همکاری‌های مرتبطسهراب پاکزاد، آروین صاحب

آلبوم‌ها

آلبوم ۸۵

اولین اثر رسمی بنیامین “آلبوم ۸۵” نام داشت. این آلبوم به صورت اتفاقی لو رفت. شاعر ترانه‌های این آلبوم فرید احمدی و تنظیم اثر برعهدهٔ نیما وارسته بود و تمامی قطعات این آلبوم در استودیو شخصی نیما (استودیو اولین خانه هنر) تولید، ضبط، میکس و مستر شد.

نام ترانهترانه‌سراآهنگسازتنظیم
لکنتفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
عاشق شدمفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
خاطره‌هافرید احمدیبنیامیننیما وارسته
اینم بمونهفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
یادم میادفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
بی‌اعتنافرید احمدیبنیامیننیما وارسته
من امشب می‌میرمفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
ترانه واژهفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
آدم‌آهنیفرید احمدیبنیامیننیما وارسته

آلبوم ۸۸

دومین اثر بنیامین بهادری، که پس از کش‌وقوس‌های فراوان و بعد از بیش از ۱۰ بار به تعویق افتادن بالاخره در ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ منتشر شد. برطبق روال آلبوم قبلی، نام این آلبوم هم ۸۸ گذاشته شد و در همان روزهای اول توجه همگان را به خود جلب کرد به طوریکه توانست دومین آلبوم پر فروش پاپ سال ۸۸ شود. در مصاحبهٔ منتشرشده از بنیامین در اردیبهشت ۱۳۸۹، علی‌رغم اینکه وی آلبوم ۸۸ را یک آلبوم کاملاً حرفه‌ای قلمداد می‌کند، اما آلبوم ۸۵ را به‌مراتب موفق‌تر و بهتر ارزیابی کرده‌است. این آلبوم ۱۷ قطعه دارد و انتشار آن به‌طور همزمان در ایران و آمریکا انجام شد. انتشار آن را دو شرکت هنری به نام‌های «آوای نکیسا» (توزیع‌کننده در ایران) و «ترانهٔ شرقی» (توزیع‌کننده در آمریکا) بر عهده داشتند. شاعر ترانه‌های این آلبوم سید فرید احمدی و تنظیم بر عهدهٔ پیام شمس بود. عکاس این آلبوم نیز نسیم حشمتی همسر بنیامین بود. آهنگسازی این آلبوم نیز توسط خود بنیامین صورت گرفته‌است.

نام ترانهترانه‌سراآهنگسازتنظیم
شناسنامهفرید احمدیبنیامینپیام شمس
کجای دنیاییفرید احمدیبنیامینپیام شمس
من و تنهافرید احمدیبنیامینپیام شمس
عاشقی با توفرید احمدیبنیامینپیام شمس
آهای توفرید احمدیبنیامینپیام شمس
عشق آدم‌کشفرید احمدیبنیامینپیام شمس
بیا عاشقم کنفرید احمدیبنیامینپیام شمس
ای وای دلمفرید احمدیبنیامینپیام شمس
صدای قلب توفرید احمدیبنیامینپیام شمس
خوابفرید احمدیبنیامینپیام شمس
من لعنتیفرید احمدیبنیامینپیام شمس
رفیقا میگنفرید احمدیبنیامینپیام شمس
پرسهفرید احمدیبنیامینپیام شمس
لیلی در پاییزفرید احمدیبنیامینپیام شمس
هفته به هفتهفرید احمدیبنیامینپیام شمس
شومینهفرید احمدیبنیامینپیام شمس
تموم شدفرید احمدیبنیامینپیام شمس

آلبوم ماه مهربون

در سال ۱۳۸۴ آلبومی با اشعاری مذهبی و در وصف حسین بن علی و اهل بیتش که توسط فرید احمدی سروده شده بود با صدای بنیامین روی سایت‌ها قرار گرفت.

آلبوم ۹۳

در تاریخ چهاردهم اسفند ۱۳۹۲ سومین اثر بنیامین که شامل ۱۲ آهنگ است منشر شد. وی برای اولین بار عکس دخترش «بارانا» را که قرار بود به‌صورت سورپرایز برای طرفدارانش رونمایی کند بر روی جلد آلبوم خود قرار داد. یک عکس یادگاری نیز درون آلبوم قرار دارد. اشعار این آلبوم را فرید احمدی سروده و تنظیم تمام قطعات را نیز نیما وارسته انجام داده‌است. همچنین این آلبوم در استودیو اولین خانه هنر (نیما وارسته) ضبط، میکس و مسترینگ شده‌است. آلبوم توسط مؤسسهٔ «هنر اول» و «آوای هنر» در سراسر ایران منتشر شده‌است. بنیامین در توضیحات اثر نوشته: «تقدیم به نسیم جان، با عشق و امید» همچنین در بخشی از آلبومش این شعر را نوشته: «هزار و یک شب یلدا چو شهرزاد نخوابم، هزار قصه بخوانم که قصه گوی تو باشم …» و در قسمتی دیگر از این آلبوم نیز جمله: «تمام این ترانه‌ها دلتنگ تواند، مثل خود من که بیشتر از همیشه دلم برایت تنگ شده‌است»، درج کرده‌است.[نیازمند منبع]

نام ترانهترانه‌سراآهنگسازتنظیم
قهوهفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
جادوگر گیسوفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
مدارفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
دوباره چشماتفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
هفته عشقفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
دست نگه دارفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
عشق داغ منفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
یه خونهفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
فقط شبیه خودتیفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
گل یاس ۲فرید احمدیبنیامیننیما وارسته
آشوبفرید احمدیبنیامیننیما وارسته
عشق در روز قیامتفرید احمدیبنیامیننیما وارسته

آلبوم ۹۴

این آلبوم در ۲۴ تیر ۱۳۹۴ منتشر شد. آلبوم دارای نه قطعه است که آهنگ پنجم این قطعه به نام «بارانا» دختر بازمانده بنیامین از همسرش نسیم حشمتی است. حتی در این آلبوم متن قطعه { عاشق مثل ماه } از روی قطعه { چند متر مکعّب عشق }{ تیتراژ فیلم سینمایی چند متر مکعب عشق } برداشته شده است .

آهنگ‌های این آلبوم را بنیامین ساخته، فرید احمدی ترانه‌های آن را سروده و محمد موجرلو آن‌ها را تنظیم، میکس و مسترینگ کرده‌است. قطعات این آلبوم نیز در استودیو نیما وارسته (استودیو اولین خانه هنر) تولید و ضبط شده‌اند.

نام ترانهترانه‌سراآهنگسازتنظیم
اشکالفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
تظاهرفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
حواسم به توئهفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
دوره‌های عاشقیفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
بارانافرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
مه آلودفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
آهنگ شماره ۴فرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
عاشق مثل ماهفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو
به من اعتماد کنفرید احمدیبنیامینمحمد موجرلو

تک‌آهنگ‌ها

  • رفیق ۹۹
  • لالایی هامون ۹۸
  • تو خوشگلی ۹۸
  • راحت ۹۸
  • کبیر ۹۶
  • تو که عید منی ۹۵
  • نماز صبح ۹۵
  • پریزاد ۹۵
  • دوری ۹۵
  • یه بار دیگه اشتباه کن ۹۵
  • تله پاتی ۹۵
  • یه روز از یاد تو ۹۵
  • پیرهن ۹۵
  • مادرانه ۹۴
  • چند متر مکعب عشق ۹۳
  • محدودیت ۹۳
  • اصلاً صداش کردی ۹۳
  • عشق احساسه ۹۳
  • قلب محرم (به همراه سهراب پاکزاد) ۹۱
  • موج محرم (به همراه سهراب پاکزاد) ۹۱
  • گریه در ماه ۹۱
  • تا حالا عاشق شدی ۹۱
  • رادیو ۹۱
  • تولد ۹۰
  • خط سوم ۸۹
  • نگران ۸۹
  • بوی عید ۸۸

کنسرت‌ها

تور آمریکای شمالی

بنیامین از ۱ مه ۲۰۱۰ (۱۱ شهریور ۱۳۸۹) به مدت دو ماه و نیم در کشورهای آمریکا و کانادا به اجرای کنسرت پرداخت که اولین نوبت برگزاری کنسرت وی در شهر لس‌آنجلس بود. شهرهای بعدی که می‌بایست بنیامین در آن‌ها به اجرای کنسرت می‌پرداخت عبارت بودند از: واشینگتن، نیویورک، دالاس، سن‌دیگو، شیکاگو، و بعد از ۳ هفته استراحت، در شهرهای تورنتو، مونترال و ونکوور. در این تور به‌دلیل هزینهٔ بالای اعزام و اسکان نوازنده در آمریکا و همچنین مشکلات احتمالیِ روادید برای گروه همراه، از اعزام نوازندهٔ ایرانی خودداری شد و درعوض از نوازندگان آمریکایی کمک گرفته شد.[۱۰] اجرای این کنسرت با مخالفت‌هایی از جانب چندین شبکهٔ تلویزیونی فارسی‌زبان لس‌آنجلس و گروه‌های اپوزیسیون مقیم آمریکا همراه شد. با این وجود، در تالار لس‌آنجلس و با حضور ۶۰۰۰ ایرانی، اولین اجرای بنیامین انجام شد. در مقابل سالن اجرای کنسرت نیز عده‌ای از مخالفان اجرای کنسرت اقدام به دادن شعار و اغتشاش کردند که با واکنش پلیس لس‌آنجلس مواجه شدند. همچنین در برنامه‌ای از کانال یک از اینکه بنیامین در داخل ایران در مدح امام زمان می‌خوانَد و در خارج نیز اقدام به اجرای کنسرت همراه با استقبال ایرانیان مقیم انجام می‌دهد، انتقاد شده‌است

اجرای دو کنسرت پیش‌بینی‌شدهٔ بنیامین در کانادا به‌دلیل مخالفت‌های گروه‌های اپوزیسیون حکومت جمهوری اسلامی ایران لغو شد. تبلیغات منفی گسترده موجب تحریم کنسرت اول شد و کمتر از یک‌سوم صندلیهای سالن با حضور تماشاگران پر شد. سالن دومین کنسرت بنیامین، محل تجمع ایرانیانی بود که با لباسهای سبزرنگ و پرچمهایی با شعار خاص در سالن حضور داشتند. محسن رجب‌پور، مدیر برنامه‌های بنیامین بهادری، با بررسی فضای ایجادشده، ترجیح به دستور لغو کنسرت داد.

او همچنین در دو مرحله در شهرها و و کشورهای مختلف اروپا ازقبیل کلن، لندن، استکهلم، آمستردام، هامبورگ و همچنین در قارهٔ استرالیا و تاجیکستان، مالزی و دوبی به اجرای کنسرت پرداخته‌است.

تور سراسر ایران

بنیامین مجموعه آثارش را در توری سراسری که از شیراز و گرگان و ساری تا بندرعباس و ارومیه و چند شهر دیگر ادامه داشت برگزار کرد. او همچنین صدمین کنسرت خود را در مهرماه سال ۱۳۹۲ به‌صورت رایگان در کنار دریاچهٔ چیتگر تهران برگزار کرد که با استقبال چندده‌هزار نفر از مخاطبان او اجرا شد.[نیازمند منبع]

فیلم‌شناسی

سینما

  • موافقت اصولی ۱۳۹۸
  • سلام بمبئی ۱۳۹۵

تلویزیون

  • کلاه قرمزی ۱۳۹۴

مجری گری

وی اجرای برنامه میزبان را بر عهده داشت

زندگی خصوصی

بنیامین بهادری در سال ۱۳۸۹ با نسیم حشمتی ازدواج کرد. در ۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۰ صاحب دختری به نام بارانا شد. در ۲۹ آذر ۱۳۹۲ بنیامین بهادری در حال رانندگی در یکی از خروجی‌های اتوبان همت دچار سانحهٔ تصادفی شد. او در این حادثه همسر خود نسیم حشمتی را از دست داد. بعد از مرگ همسرش، بنیامین به یاد او آهنگی با عنوان «یه خونه» را اجرا کرد و پس از وی در سال ۱۳۹۴ با «شایلی محمودی» همسر دوم خود ازدواج نمود و ازدواجش را به رسانه‌ها اعلام کرد.

حاشیه‌ها

در نوروز ۱۳۹۹، بنیامین بهادری با حضور در برنامه دورهمی نسخه تغییر یافته‌ای از شعر بوی عیدی اثر شهیار قنبری که اولین بار فرهاد مهراد آنرا اجرا کرد را خواند. این عمل با واکنش شدید شهیار قنبری و اعتراض وی به بنیامین بهادری و مهران مدیری مواجه شد و آنرا گستاخانه و بی شرمانه خواند. اسفندیار منفردزاده آهنگساز این ترانه نیز بهادری را به سرقت هنری متهم کرد و گفت: «چهل سال است که روزانه چهل تریبون و چهل دوربین، شما و امثال شما را زیر نور گرفته‌اند. در عزاداری‌های رسمی سیاه می‌پوشید و در زیر نور جشن‌هایشان، رنگارنگ می‌شوید؛ با این همه همچنان چشم به تتمه سرمایهٔ ما دارید؟ ما که نام و چهره‌مان ممنوع است، اما آثارمان دم دستِ همگان!»

مدتی پس از این قضایا، بنیامین با شهیار قنبری در اینستاگرام لایو گذاشت و گفتند که سوء تفاهم‌ها به دلیل سانسور و حذف ۱۷دقیقه از برنامه دورهمی بوده و اگر سانسور نمی‌شد این قضایا پیش نمی‌آمد!

همچنین بنیامین خاطر نشان کرد که از خانواده فرهاد مهراد برای این اثر اجازه گرفته است.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند