Aparat
Heat

شلیک تصادفی کارگردان فیلم Heat؛ جزئیات حادثه منتشر شد

به گزارش باکس افیس ایران:مایکل مان، کارگردان برجسته‌ی هالیوود و خالق آثاری چون فیلم مخمصه (Heat) پس از شلیک تصادفی به پای خود در یک میدان تیراندازی در لس‌آنجلس، برای مدتی کوتاه در بیمارستان بستری شد. نیروهای امدادی و پلیس حوالی ساعت ۱۶ روز شنبه در پی گزارش شلیک گلوله در محل The Range LA حاضر شدند. به‌گزارش وب‌سایت رولینگ استون، نماینده‌ی این فیلم‌ساز درباره‌ی جزئیات ماجرا توضیحاتی ارائه داد. نماینده‌ی مایکل مان گفت:

«روز شنبه در یک میدان تیراندازی، اسلحه‌ای در حالی که درون غلاف قرار داشت به‌طور ناگهانی شلیک شد و جراحتی سطحی برای مایکل مان ایجاد کرد. روند درمان انجام گرفته است و او به‌زودی مرخص می‌شود.»

یکی از نزدیکان مان اعلام کرد که این کارگردان ۸۳ ساله دهه‌ها تجربه در تیراندازی به اهداف دارد و در زمان حادثه مشغول تمرین در مکانی دارای مجوز رسمی بود. نیروهای درمانی بلافاصله به محل اعزام شدند؛ اما آسیب وارده سطحی و زیرپوستی ارزیابی شد. سازنده‌ی فیلم‌هایی چون شکارچی انسان (Manhunter)، نفوذی (The Insider) و علی (Ali) فرصت کافی برای بهبود کامل پیش از شروع پروژه‌ی بعدی خود خواهد داشت.

مایکل مان در حال آماده‌سازی برای تولید دنباله و پیش‌درآمد پربازیگر اثر جنایی خود، یعنی فیلم مخمصه ۲ (Heat 2) است. گزارش‌ها حاکی از حضور چهره‌هایی مانند کریستین بیل، لئوناردو دی‌کاپریو، آدام درایور و استیون گراهام در این پروژه سینمایی است. طبق اظهارات اخیر گراهام، فیلم‌برداری این اثر که اقتباسی از رمان مشترک مان به شمار می‌رود سرانجام در ژانویه ۲۰۲۷ (دی ۱۴۰۵) کلید خواهد خورد.

لطفا دیدگاه و نظرات خود را درباره فعالیت‌های مایکل مان و ساخت قسمت دوم فیلم مخمصه با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند