تتلو

امیرتتلو برای دیدار با همسرش خودکشی کرد؟+همسر تتلو کیست؟

به گزارش باکس افیس ایران:   در حالی که کمتر از یک ماه از اعلام خبر عقد موقت امیرحسین مقصودلو (تتلو) در زندان تهران بزرگ با یکی از هوادارانش نمی‌گذرد، اکنون خبر رسیده که یکی از دلایل اقدام به خودکشی تتلو فراهم نشدن شرایط دیدار میان این دو بوده است.

در حالی که کمتر از یک ماه از اعلام خبر ازدواج امیرحسین مقصودلو (تتلو) در زندان می‌گذرد، هم‌اکنون خبر رسیده است که یکی از دلایل اقدام او به خودکشی، مخالفت با فراهم آمدن شرایط دیدار با همسرش بوده است.

همسر تتلو کیست؟ /اظهارات یکی از وکلای تتلو در مورد ازدواج موکلش

۲۴ اردیبهشت‌ماه سال جاری، عاطفه حاذق یکی از وکلای تتلو در مورد ازدواج موکلش به ایلنا گفت: «ازدواج موقت موکل بنده نه از سر هیجان یا واکنش رسانه‌ای، بلکه با نیت خالصانه برای توبه، بازسازی شخصیت و تشکیل خانواده مشروع انجام شده است. خانمی که با ایشان ازدواج کرده‌اند، از طرفداران قدیمی و وفادار ایشان بوده و سال‌ها در سخت‌ترین شرایط از او حمایت کرده است. این ازدواج با رعایت کامل موازین قانونی و شرعی ثبت شده و تا این لحظه بدون ملاقات خصوصی یا شرعی بوده است. علت انتخاب عقد موقت هم آن بوده که در صورت فراهم شدن آزادی، خطبه عقد دائم ایشان توسط رهبر خوانده شود، چراکه این نیت دیرینه موکل بوده و آن را افتخار بزرگی برای خود می‌داند.»

اقدام به خودکشی در پی فراهم نشدن شرایط دیدار

در پی اعلام خبر اقدام به خودکشی امیرحسین مقصودلو (تتلو) در زندان تهران بزرگ، روزنامه اعتماد با انتشار روایتی از این اتفاق زمان آن را پنجشنبه ۸ خردادماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه شب اعلام کرد. در ادامه این گزارش آمده است تتلو با خوردن حدود ۳۰ عدد قرص در سرویس بهداشتی واحد ۵ اندرزگاه ۴ سالن یک اتاق یک زندان تهران بزرگ اقدام به خودکشی کرد. چنان‌چه یک منبع مطلع در مورد اقدام به خودکشی این خواننده گفته است تتلو چند روز قبل از اینکه اقدام به خودکشی کند از مسوولان زندان دو درخواست می‌کند. یکی درخواست ملاقات با یکی از مقامات قوه‌قضاییه درخصوص پرونده‌اش و دیگری درخواست ملاقات با همسرش، اما موافقت نمی‌شود. تتلو پنجشنبه شب در سرویس بهداشتی سالن یک زندان تهران بزرگ اقدام به خودکشی می‌کند و او را به بیمارستان لقمان منتقل می‌کنند.» چنان‌چه در گزارش زندان آمده بوده است تتلو دچار تشنج شده و به همین خاطر به بیمارستان لقمان منتقل شده است.

بازگشت به زندان

آن‌چه از بامداد روز جمعه نهم خردادماه با کلیدواژه اقدام به خودکشی حول‌وحوش نام امیرحسین مقصودلو (تتلو) چرخید ساعاتی پیش با انتشار خبری در مرکز رسانه قوه قضاییه ظاهرا به پایان رسیده است. خبری که در آن آمده است تتلو با تکمیل فرآیند درمان و با نظر پزشک متخصص، از مرکز درمانی مرخص شده و به زندان بازگشته است.

آخرین اظهارات قوه قضاییه در مورد پرونده تتلو

۲۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه طی نشستی خبری در مورد پرونده امیرحسین مقصودلو (تتلو) چنین گفت: «نامبرده با دو اتهام روبه‌رو است؛ یکی از اتهامات تشویق به فساد و فحشا که در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شد که این حکم در حال اجراست و بابت همین پرونده نیز این فرد در زندان است. اتهام دیگر امیرحسین مقصودلو توهین به مقدسات بود که در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک تهران به ۵ سال حبس محکوم شد و پس از فرجام‌خواهی دیوان عالی کشور رای صادره را نقض کرد و برای رسیدگی به شعبه هم‌عرض که شعبه ۶ دادگاه کیفری یک بود، ارسال کرد؛ این شعبه حکم اعدام نامبرده را صادر کرد که این حکم مورد فرجام‌خواهی قرار گرفت و در روزهای اخیر در دیوان عالی کشور رای دادگاه عینا تایید و برای اجرا به دادگاه اعلام شد. این رای قطعی شده و آماده اجراست. معمولا در پرونده‌هایی که حکم آن‌ها قطعی می‌شود دو درخواست صورت می‌گیرد که وکیل نامبرده این دو درخواست را انجام داده است؛ یکی در راستای ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی است که طبق این ماده در جرایم موجب حد به استثنای قذف و محاربه، هرگاه متهم قبل از اثبات جرم توبه کند و ندامت و اصلاح او برای قاضی محرز شود، حد از او ساقط می‌شود. همچنین اگر جرایم فوق غیر از قذف با اقرار ثابت شده باشد در صورت توبه مرتکب، حتی پس از اثبات جرم، دادگاه می‌تواند عفو مجرم را توسط رییس قوه قضاییه از مقام رهبری درخواست کند؛ این درخواست توسط وکیل امیرحسین مقصودلو ثبت شده است. یکی دیگر از درخواست‌ها نیز در راستای اعمال ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری است که طبق این ماده در صورتی که رییس قوه قضاییه رای قطعی صادره از هر یک از مراجع قضایی را خلاف شرع بین تشخیص دهد با تجویز اعاده دادرسی پرونده به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبه خاص که توسط رییس قوه قضاییه برای این امر تخصیص می‌یابد، رسیدگی و رای قطعی صادر شود. این درخواست‌ها در حال حاضر واصل و ثبت شده و در حال بررسی است که نتیجه آن یا تایید یا رد می‌شود؛ این موضوع نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.»


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند