Aparat

نمایش انیمیشن‌های کوتاه «گل‌های کاغذی» و «کربت» در ۲ جشنواره بین‌المللی

به گزارش باکس افیس ایران:  انیمیشن‌های کوتاه «گل‌های کاغذی» و «کربت» در ۲ جشنواره بین‌المللی روی پرده می‌روند.  انیمیشن کوتاه «گل‌های کاغذی» ساخته رامک امین کاظمی در بخش مسابقه داستانی پنجمین جشنواره «تی شورت» آلمان نمایش داده می‌شود. «گل‌های کاغذی» که حضورهای بین‌المللی متعددی داشته، داستان نویسنده‌ای است که حس می‌کند به پایان راه رسیده است.

«گل‌های کاغذی» همچنین، در ادامه حضور جشنواره‌ای به بخش مسابقه دومین دوره جشنواره انیمیشن ایتالیوپولیس برزیل راه یافته است. این جشنواره از سوم تا ششم مهر برگزار می‌شود.

انیمیشن کوتاه «کربت» ساخته نیلوفر نادری تهرانی دیگر فیلمی است که در این جشنواره، نمایش داده می‌شود. داستان این انیمیشن درباره مردی است که همسرش را از دست داده و با این فقدان کنار نیامده است. «کربت» به بخش ویژه داستانی پنجمین دوره جشنواره T-Short آلمان راه یافته است.

در این جشنواره فیلم‌های انیمیشن کوتاه تا ۱۵ دقیقه نمایش داده می‌شود . جشنواره تی شورت ۷ تا ۹ آذر به صورت حضوری و از ۱۰ تا ۲۳ آذر به شکل آنلاین فقط برای کسانی که در آلمان هستند، برگزار می‌شود.

«گل‌های کاغذی» و «کربت» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند