هالیوود ریپورتر

گزارش هالیوود ریپورتر از طرح سینما ماشین در برج میلادِ تهران

به گزارش باکس افیس ایران: هالیوود ریپورتر ، گزارشی را از طرح سینما ماشین در برج میلاد منتشر کرده و با چند تماشاگر فیلم «خروج» گفت‌وگو کرده است.

هالیوود ریپورتر، در گزارشی از تهران نوشت: زمانی که تازه در ایران انقلاب شده بود، سینماهای ماشین رو تعطیل شدند تا الان که در محل پارکینگ برج میلاد شهر تهران یکی از همین سینما سواره‌ها دایر شده است.

در بخشی از این گزارش آمده است: «پاندمی کرونا، چیزی را به ایران بازگرداند که از سال ۱۹۷۹، زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران دیده نشده بود و حالا یک «سینما ماشین» پایین برج میلاد که نماد تهران مدرن محسوب می‌شود، فیلم نمایش می‌دهد. کارکنان، خودروهایی را که در صف خرید بلیت سینمایی هستند را با اسپری ضدعفونی می‌کنند. این سینماها در فارسی «سینما ماشین» خوانده می‌شود. مردم صدای فیلم را از طریق یک ایستگاه اف ام(FM) در رادیوهای اتومبیل خود تنظیم و دریافت می‌کنند.

با بسته شدن استادیوم‌ها و سالن‌های سینما، «خروج» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا، تنها فیلمی است که در دوره شیوع ویروس در ایران در یک مکان عمومی به نمایش گذاشته می‌شود.

تا این لحظه در ایران بیش از ۹۶ هزار و ۶۰۰ مورد ابتلا و ۶ هزار و ۲۰۰ مورد فوتی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

هروز پورنظام، ۳۶ ساله که به همراه همسرش فیلم را تماشا می کرد گفت: «بسیار جذاب بود، این اولین باری است که این اتفاق می‌افتد، حداقل برای افراد هم سن من. صادقانه بگویم ما بیشتر برای حس هیجان‌انگیز این نوع اکران برای تماشا آمدیم و خیلی به خود عنوان فیلم فکر نکردیم. من اصلا متوجه نشدم فیلم چه بود و ساخته که بود و در چه ژانری ساخته شده بود و تنها این حس و حال و فضای نو برایم جالب بود.»

این فیلم به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا روایت داستان کارگران پنبه است که مزارع آنها از آب شوری که توسط سدهای محلی به وجود آمده است، بایر شده‌اند. کشاورزان به رهبری یک نفر با تراکتورهایشان برای اعتراض به دولت، راهی تهران می‌شوند.

البته شیطنت نگارنده هالیوود ریپورتر، در بخشی از این گزارش گل می‌کند و می نویسد: «این نوع عصبانیت کشاورزان به دلیل سدسازی و بایر شدن زمین‌هایشان در ایران مسبوق به سابقه است و از زمان پیروزی انقلاب ایران، سدسازی بخصوص در دوره ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد تداوم یافته است. حامیان و کارشناسان محیط‌زیست، همواره به‌خاطر آسیب به آبراهه‌ها و مزارع، این اقدامات را محکوم کرده‌اند.»

هالیوود ریپورتر در ادامه می‌نویسد: «بنا به گزارش روزنامه تهران تایمز، این فیلم سینمایی به شیوه‌ای نمادین، اعتراض کشاورزان به مقامات محلی را به تصویر می‌کشد که در اصل کنایه‌ای به دولت رئیس‌جمهور حسن روحانی است. روحانی، که در جامعه شیعه مذهب ایران، میانه‌رو است، پس از شکست برجام با قدرت‌های جهانی، با انتقادات شدید تندروها مواجه شده است. متحدان دولت وی اما از این فیلم انتقاد کرده‌اند.»

با این وجود، عاطفه سهیلی از تماشاچیان همین رویداد «سینما ماشین» از بودن در فضایی خارج از خانه و لذت بردن از یک سرگرمی، بسیار ابراز خرسندی می‌کند. او می‌گوید: «من الان با دستان تمیز اینجا نشسته‌ام و اگر بخواهم چیزی بخورم یا استراحت کنم نیازی نیست که نگران فاصله گرفتن از دیگران باشم.»


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند