به گزارش باکس افیس ایران: شاهد احمدلوکارگردان معتقد است «شاه نقش» روایتی از دغدغههای جامعه و زیست افراد در حاشیه مانده است.
به گزارش روابطعمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، شاهد احمدلو کارگردان فیلم «شاهنقش»، از دغدغههای شخصیاش درباره وضعیت هنروران و مسئله فساد در سینمای ایران سخن گفت. او با تأکید بر این که «شاهنقش» تنها یک روایت سینمایی نیست، بلکه بازتابی از مسائل اجتماعی گستردهتر است، بیان کرد: «در این فیلم، سینما نمادی از فساد اجتماعی است که در قالب یک داستان تمثیلی به تصویر کشیده شده است.
او با اشاره به اهمیت نقش هنروران در سینما افزود: کودکی، تلخکامی و نادیده گرفته شدن این قشر برای من حساسیتبرانگیز بود. همیشه احساس میکردم که آنها بخش مهمی از سینما هستند، اما کمتر به آنها توجه شده است. به همین دلیل، تا جایی که امکان داشته باشد، تلاش میکنم در فیلمهایم از هنروران استفاده کنم و اجازه ندهم که غبار فراموشی چهره آنها را بپوشاند.
احمدلو تأکید کرد که ساخت «شاهنقش» از سر ادای دین و احترام به این هنرمندان بوده و در آن از یاد فیلمها و بزرگان سینمای ایران الهام گرفته است.
او درباره تأثیر زمان بر حل مشکلات سینما گفت: دغدغههای عمیق و مسائل ریشهدار را نمیتوان یکشبه حل کرد. گذر زمان در کنار توجه و اقدام مستمر میتواند راهحلی برای این مشکلات باشد.
احمدلو، با اشاره به چالشهای سینما و مشکلاتی که افراد حاشیهای این صنعت با آن دست و پنجه نرم میکنند، تصریح کرد که نمیتواند نسبت به این مسائل بیتفاوت باشد.
این کارگردان در پایان گفت: تا زمانی که دیکتاتور درون آدمها زنده است، فساد ادامه خواهد داشت. اگر به اصلاح وضعیت سینما و جامعه فکر میکنیم، باید ابتدا از خودمان شروع کنیم.
بدون دیدگاه