به گزارش باکس افیس ایران: کارگردان فیلم «گوزنهای اتوبان» معتقد است نباید موقعیتها را از دست بدهیم، چرا که آینده سینما وابسته به شناسایی و حمایت از استعدادهای جدید و جوان است.
به گزارش روابطعمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، ابوالفضل صفاری درباره داستان فیلم «گوزنهای اتوبان» گفت: داستان فیلم درباره یک پیک موتوری و دوستانش است که پس از کار، بازیای به نام ۲۱ را با پلاکهای ماشین انجام میدهند. در یکی از شرطبندیهای نفسگیر، با یک شخصیت تأثیرگذار در فضای مجازی برخورد میکنند و این مواجهه زندگی آنها را دستخوش تغییرات بزرگی میکند.
وی با تأکید بر نقش جشنواره فیلم فجر در معرفی استعدادها عنوان کرد: جشنواره فیلم فجر تنها جشنواره فیلمهای سینمایی است که در ایران برگزار میشود. به نظر من، این جشنواره فرصت بسیار خوبی برای دیدهشدن بسیاری از جوانان است. نباید این موقعیتها را از دست بدهیم، چرا که آینده سینما وابسته به شناسایی و حمایت از استعدادهای جدید است. بسیاری از بازیگران خوب و کادر فنی توانمند از طریق این جشنواره معرفی شدهاند و این برای سینمای ما فوقالعاده است.
کارگردان «گوزنهای اتوبان» درباره تجربه همکاری با بازیگران مطرح اظهار کرد: در این فیلم بازیگران بسیار توانایی مانند صدف اسپهبدی، الناز شاکردوست، نوید پورفرج و پیمان قاسمخانی حضور دارند. صدف اسپهبدی و الناز شاکردوست تجربه سیمرغ این جشنواره را نیز دارند که در این فیلم هرکدام به شیوهای متفاوت ایفای نقش کردهاند. همکاری با این تیم بازیگری برای من تجربه بسیار خوبی بود.
او درباره حال و هوای امسال جشنواره نیز عنوان کرد: سالهای گذشته فیلمهای من در جشنواره فجر حضور نداشتند و بیشتر در جشنوارههای بینالمللی شرکت کردند. به نظر من، آقای شاهسواری مدیری با نگاه بیطرفانه است که شرایط مناسبی را برای حضور سینماگران فراهم کرده، دلیل اصلی حضور من در این جشنواره نیز مدیریت خوب او در این دوره بود.
ابوالفضل صفاری با اشاره به حضور فیلم اولیهای امسال در بخش سودای سیمرغ گفت: به نظر من، در فستیوالهای جهانی نیز چنین چیزی وجود ندارد و فیلم اولیها نیز در کنار باقی کارگردانان رقابت میکنند. فیلمها بر اساس کیفیتشان ارزیابی میشوند و تفاوتی میان فیلم اول، دوم یا چهارم وجود ندارد. مهم این است که فیلم بتواند استانداردهای سینمایی را رعایت کند و تأثیرگذار باشد، چنین نگرشی میتواند مسیر سینماگران را هموارتر کند.
بدون دیدگاه