«خاتی»

فرید سجادی حسینی؛ «خاتی» فیلمی فراتر از چارچوب‌های رایج سینمایی

به گزارش باکس افیس ایران:   فرید سجادی حسینی، بازیگر در خصوص نقش‌آفرینی خود در فیلم «خاتی» تأکید کرد که درک این نقش برایش دشوار نبوده و کارگردان نقش مهمی در هدایت او داشته است.

به گزارش روابط‌عمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، فرید سجادی حسینی، در خصوص حضورش در فیلم «خاتی» گفت: در مورد نقش من در فیلم خاتی باید بگویم که پیچیدگی‌های خاصی نداشت، چرا که من در طول زندگی‌ام ارتباط زیادی با بختیاری‌ها داشته‌ام و دوستان زیادی از این قوم دارم؛ بنابراین درک این نقش برایم دشوار نبود. همچنین، حمایت و هدایت کارگردان نقش بسزایی در کمک به من برای دستیابی به اجرای موردنظر داشت. اما در خصوص پیام فیلم، باید بگویم که پیام آن کاملاً روشن بود مسئله محیط‌زیست، علایق انسان به پیرامون خود و همچنین مقابله با برخی سنت‌هایی که دیگر در دنیای امروز ضرورتی برای ادامه آنها وجود ندارد.

بازیگر فیلم «فروشنده» با اشاره به بازی دیده شده او در این فیلم عنوان کرد: حقیقت این است که من همچنان با همان وسواس سابق فیلم‌نامه‌ها را بررسی می‌کنم. شاید به این دلیل که فیلم‌نامه‌هایی در سطح «فروشنده» کمتر به من پیشنهاد شده باشد، چنین برداشتی ایجاد شده است، اما در مجموع، از بین تمام فیلم‌نامه‌هایی که سالانه به من پیشنهاد می‌شود، تنها ۵ درصد آنها را قبول می‌کنم و ۹۵ درصد دیگر را رد می‌کنم. بااین‌حال، متأسفم اگر چنین برداشتی ایجاد شده که حساسیت من نسبت به انتخاب نقش‌ها کاهش‌یافته است. من همیشه سعی کرده‌ام شخصیت‌هایی که بازی می‌کنم، بیشتر در طیف خاکستری قرار بگیرند. البته این انتخاب تنها به من مربوط نمی‌شود، بلکه به تصمیم کارگردان‌ها نیز بستگی دارد که مرا برای این نوع نقش‌ها انتخاب می‌کنند.

این بازیگر دلیل انتخاب بازی در خاتی را این‌گونه بیان کرد: «خاتی» فیلم متفاوتی بود و از چارچوب‌های رایج سینمایی فراتر می‌رفت. این فیلم به موضوع محیط‌زیست، روابط انسان با پیرامون خود، حیوانات و همچنین مقابله با برخی سنت‌های غیرضروری می‌پردازد. چنین موضوعی برای من جذاب بود، چرا که پرداختن به آن در سینمای امروز کمتر دیده می‌شود. «خاتی» فیلمی قابل‌دیدن است و قطعاً برای کسانی که به سینما علاقه دارند، تماشای آن ضروری است.

این بازیگر پیش‌کسوت درباره افزایش فیلم کمدی و وضعیت سینمای ایران افزود: من معتقد نیستم که فیلم‌های کمدی نباید ساخته شوند، یا اینکه کمدی‌ها لزوماً سطح پایین هستند. فیلم‌های کمدی، همانند فیلم‌های اجتماعی، بخشی از سینما هستند و باید در سینما حضور داشته باشند. سینمای ایران، همانند سینمای جهان، فرازوفرودهای خود را دارد. گاهی چندین فیلم بسیار درخشان ساخته می‌شود و در برهه‌ای دیگر، برخی فیلم‌ها کمتر موردتوجه قرار می‌گیرند. این موضوع به عوامل متعددی از جمله سیاست‌های سینمایی، سلیقه مدیران و سیاست‌گذاران فرهنگی بستگی دارد.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند