حامد بهداد

حامد بهداد چگونه مهد اولیای انیمیشن «ژولیت و شاه» شد؟

به گزارش باکس افیس ایران:   امین قاضی مدیر دوبلاژ انیمیشن «ژولیت و شاه» درباره روند انتخاب صداپیشه‌های این انیمیشن توضیح داد.

به گزارش روابط‌عمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، امین قاضی مدیر دوبلاژ انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه» درباره روند انتخاب صداپیشه‌های این اثر گفت: من در مجموعه سام استودیو با دوستانی همکاری می‌کنم که سابقه آشنایی ۱۰ -۱۵ساله داریم. ما خیلی با هم کار کرده‌ایم و تقریباً همه صداها را می‌شناختم. درنتیجه در صحبت با اشکان رهگذر اولین انتخاب‌های ما برای دوبله قطعی شدند.

وی درباره انتخاب حامد بهداد برای دوبله نقش مهد اولیا گفت: پیشنهاد دوبله مادر ناصرالدین‌شاه توسط حامد بهداد ابتدا از طرف اشکان رهگذر مطرح شد و من نیز شوکه شدم.

قاضی عنوان کرد: روز اولی که با حامد بهداد صحبت کردیم، فهمیدیم که این شخصیت خیلی بامزه می‌شود و چون خودش آدم دوبله دوستی است، همکاری خوبی داشتیم.

چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به دبیری منوچهر شاهسواری از ۱۲ بهمن آغاز شده و تا ۲۲ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند