به گزارش باکس افیس ایران: امیرمهدی پوروزیری کارگردان فیلم «۱۹۶۸» میگوید ترجیحش این است تا به شیوهای ساده و با کمترین امکانات فیلم بسازد و این آخرین تجربهاش نخواهد بود.
به گزارش روابطعمومی چهلوسومین جشنواره فیلم فجر، امیرمهدی پوروزیری کارگردان فیلم در توضیح چرایی انتخاب داستان این فیلم گفت: این فیلم به طور خاص در سال ۱۳۴۷ اتفاق میافتد، در سالی که بازیهای آسیایی تهران در حال برگزاری است و قرار است یک مسابقه مهم انجام شود، اما گروهی تصمیم میگیرند تا کاری کنند که این مسابقه برگزار نشود. در حالی که فیلم درباره فوتبال است، باید بگویم که «۱۹۶۸» یک فیلم فوتبالی نیست. بلکه میتوان آن را بیشتر به عنوان یک تریلر تاریخی تعریف کرد.
این کارگردان که با اولین فیلمش در جشنواره فیلم فجر حضور دارد، عنوان کرد: حس خوبی دارم که با اولین فیلمم در مهمترین جشنواره سینمایی کشور حضور دارم. بهطور کلی، فکر میکنم کار درست انجام شده است. در ابتدا شاید تصور میشد فیلم اول یک امتیاز ویژه دارد، اما تغییراتی که در طول مسیر پیش آمد، باعث شد تا به یک نتیجه قابل توجه دست یابیم.
او ادامه داد: به نظرم جشنواره امسال، به ویژه با توجه به درایت و مدیریت آقای شاهسواری، اتفاقات خوبی را رقم زده است. این جشنواره بهطور ویژه، به دلیل انتخابهای درست و حضور فیلمهایی که در سالهای گذشته فرصتی برای دیده شدن نداشتند، بسیار خاص شده است. همچنین از آنجا که فیلمهایی از هنرمندان مختلف، از جمله فیلم اولیها، به نمایش در میآید، میتوان گفت که جشنواره امسال به محلی برای دیده شدن آثار مهم و قابل توجه تبدیل شده است. همینطور، فضای حرفهایتر و دیدگاه هنریتری که در جشنواره امسال مشاهده شد، تاثیر بسزایی دارد.
پوروزیری در رابطه با سابقه فعایت خود در سینما اظهار کرد: من سالها در عرصه تهیهکنندگی فعالیت کردهام. ساخت فیلم به شیوهای که قبلاً تجربه کردهام، با استفاده از یک دوربین و با تعداد کمی بازیگر، از جذابیتهای خاص خودش برخوردار است. اما این فیلم که به عنوان یک پروژه سنگین و تاریخی تولید شده، در مقایسه با آن نوع پروژهها بسیار متفاوت است. ترجیح میدهم که به شیوهای ساده و با کمترین امکانات فیلم بسازم. البته، در ساخت این فیلم احساس میکنم که این آخرین تجربه من نخواهد بود. برای من، ساخت فیلمهای به این شیوه و با استفاده از امکانات کم، همچنان لذتبخش است.
کارگردان «۱۹۶۸» با اشاره به تاثیر جشنواره بر روند کاری فیلمسازان بیان کرد: بهطور کلی، جشنوارهها به فیلمها این فرصت را میدهند که دیده شوند و در مسیر خود قرار بگیرند. این فرآیند تأثیر زیادی بر رونق و پذیرش فیلمها دارد. فیلمها از نظر کیفیت و ارائه نیز میتوانند در جشنوارهها محک زده شوند و این قطعاً در روند کاری فیلمساز تأثیرگذار خواهد بود. جشنوارهها مکانی برای عرضه و ارائه آثار هنری هستند که میتوانند به موفقیتهای بزرگتری دست یابند.
امیرمهدی پوروزیری با تاکید بر اهمیت کیفیت فیلم گفت: مهمترین ویژگی که باید در فیلم وجود داشته باشد، این است که فیلم دیده شود و در تاریخ سینما ماندگار باشد. به نظرم، هر فیلمی که ساخته میشود، باید جایی در تاریخ پیدا کند و از اهمیت ویژهای برخوردار شود. اگر فیلمی ساخته شود که مخاطب نداشته باشد و دیده نشود، عملاً بهتر است ساخته نشود. از این رو، باید بر روی ساخت فیلمهایی تمرکز کرد که در عرصههای بینالمللی و داخلی، هم مخاطب پیدا کند و هم تأثیرگذار باشد.
بدون دیدگاه