معرفی فیلم سمفونی نهم

 یک دهه پس از ساختن سریالی خانوادگی و ۱۷ سال پس از نشستن روی صندلی کارگردانی یک کمدی سینمایی، محمدرضا هنرمند با دهمین فیلم خود «سمفونی نهم» در بخش مسابقه رسمی جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

به گزارش باکس آفیس ایران ، هنرمند که دست‌کم دو فیلم از بهترین کمدی‌های تاریخ سینمای ایران را در کارنامه دارد، آخرین بار در نخستین سال‌های دهه ۱۳۸۰ با «عزیزم من کوک نیستم» روی پرده بود؛ فیلمی کمدی که نتوانست موفقیت‌های تجاری و هنری «مرد عوضی» و «مومیایی ۳» را برایش تکرار کند. فیلمساز ۶۵ ساله پس از آن به تلویزیون رفت و فصل سوم «کاکتوس» را ساخت که دو فصل پیشین آن به دل تماشاگران نشسته بود.

«زیر تیغ» و «آشپزباشی» از نظر داستان و موضوع در دو قطب کاملا متضاد در کارنامه هنرمند قرار داشتند و هر دو هم به لطف هنرنمایی فاطمه معتمدآریا و پرویز پرستویی حسابی گل کردند. کارگردانی که بین سال‌های ۶۱ تا ۸۸ حدود ۱۴ فیلم و سریال ساخته بود، یک دهه گذشته را بدون رفتن پشت دوربین گذراند و صرفا چند تجربه داوری در جشنواره‌های سینمایی به کارنامه خود افزود تا فضا و زمینه برای تولید دهمین فیلمش فراهم شود.

«سمفونی نهم» به تهیه‌کنندگی زینب تقوایی (چهره جنجالی چند مجموعه تلویزیونی از جمله «دودکش») در سکوت کامل و دور از حاشیه‌های مرسوم مقابل دوربین رفت و تهران و کاشان از جمله لوکیشن‌های گسترده و متنوع آن بودند. حمید فرخ‌نژاد، ساره بیات، محمدرضا فروتن، پژمان بازغی، مهرداد صدیقیان، علیرضا کمالی و هدی زین‌العابدین بازیگران اصلی این فیلم هستند که داستان عشقی عجیب را روایت می‌کند.

فیلمنامه را هنرمند با همکاری حامد افضلی نوشته و جمعی از بهترین‌های سینمای ایران در بخش‌های فنی او را همراهی کرده‌اند. از جمله هومن بهمنش مدیر فیلمبرداری، فرید ناظرفصیحی طراح جلوه‌های ویژه بصری، محمدرضا موئینی تدوینگر و حسین ابوالصدق صداگذار. در خلاصه داستان «سمفونی نهم» چنین آمده است: راحیل که جراح است، برای انجام تنها خواسته همسرش با مردی مرموز ملاقات می‌کند و به این ترتیب سرنوشت او برای همیشه عوض می‌شود.

هنرمند که با فیلم‌های «زنگ‌ها»، «دزد عروسک‌ها»، «دیدار»، «مرد عوضی»، «مومیایی ۳» و سریال‌های «کاکتوس»، «زیر تیغ» و «آشپزباشی» برای چند نسل از مردم ایران خاطره ساخته، شاید بازگشتی باشکوه به جشنواره فیلم فجر داشته باشد و با موفقیت احتمالی در دوره سی و هفتم، دیگر بین ساخته‌هایش نزدیک دو دهه فاصله نیفتد.

کد خبر ۴۳۰۲۰۶


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند