پویا امینی

دراکولا به تئاتر آمد

به گزارش باکس افیس ایران: پیش فروش بلیت روزهای جدید نمایش «غرب حقیقی» به کارگردانی امید سعیدپور آغاز شد و نمایش «دراکولا» به کارگردانی پویا امینی نیز اجرایش را در هفتم مهر آغاز می کند.

پیش فروش بلیت نمایش غرب حقیقی تا ۱۴ مهر در سایت تیوال گشوده شد. استفاده از تخفیف های دانشجویی ، خرید گروهی و مشترکان تیوال پلاس از ۲۰ تا ۴۰ درصد ، فقط از طریق خرید اینترنتی صورت می گیرد.

این نمایش به نویسندگی سم شپارد، کارگردانی امید سعیدپور، تهیه کنندگی پرویز پرستویی و بازیگران محمد رضا چرختاب، امید سعیدپور و شادی امیری هستند.

این نمایش هر شب ساعت ۱۸/۳۰ به صحنه تئاتر مستقل می رود.

«دراکولا» به صحنه سپند می آید

نمایش دراکولا به نویسندگی آرش سنجابی و کارگردانی پویا امینی از ٧ مهر تا ٩ ابان در تماشاخانه سپند اجرای خود را آغاز کرده است.

این نمایش به تهیه کنندگی مهدی غلامی ، مدیر تولید شهاب شریفی، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه ایی و ارتباطات میثم تحریری، مدیر تبلیغات و گروه تبلیغاتی تصویرگران و میثم دهرویه، دستیاران کارگردان پریسا محسنی و آرش سلیمانی، طراح حرکت رازیما میرزایی، طراح لباس سمیرا کریمی، طراح گریم مسعود رئیس السادات، طراح صحنه شهاب شریفی، عکاس محمدرضا روزییف طراح نور مسلم رضایی هستند.

همچنین در این نمایش امیر غفارمنش و پرهام امینی و دنیا مستعلمی و پریسا محسنی ایفای نقش می کنند.

ویژه‌نامه «نقش صحنه» منتشر شد

نشریه «نقش صحنه» که پس از یک دهه توقف دوباره تهیه و تولید می‌شود، در چهارمین شماره خود به چهل‌سالگی تئاتر دفاع مقدس پرداخته‌است.

دریچه‌ای جدید بر هشت سال دفاع مقدس؛حمید نیلی/ نباید دست روی دست بگذاریم؛ گفت‌وگوی مرجان سمندری با توحید معصومی/ تئاتر دفاع مقدس، تئاتری که نباید مناسبتی باشد به روایت یک نمایش‌نامه‌نویس و رمان‌نویس؛ چرا اینجاییم! سعید تشکری/ امروز و فردای تئاتر دفاع مقدس-مقاومت؛ مهرداد رایانی مخصوص/ تئاتر مقاومت و چهار مسئله بسیار مهم؛ مهدی نصیری/ به موازات خاکریزها؛ محسن سلیمانی فارسانی/ نگاهی نو به تئاتر مقاومت؛ گفت‌وگوی ترانه رحیمی با دکتر مهدی حامدسقایان/ اکتشاف سوفوکل، غرامت جنگ برای سربازان امروز؛ پاتریک هیلی،ترجمه نسیبه جمشیدی شاهرودی/ باید طرحی نو در انداخت؛ ارزیایی هنرمندان از چهل سال تئاتر دفاع مقدس، مرجان سمندری/ نمایش در قرن هجدهم، تئاتر و تجربه جنگ؛ کورنلیس ون در هاون، ترجمه نسیبه جمشیدی شاهرودی/ از آثار شعارزده و هیجانی استقبال نخواهیم کرد؛ گفت‌وگوی شقایق فرشته با ایوب آقاخانی/ قرینه‌سازی در درام‌نویسی؛ نگاهی به دو نمایشنامه منتشر شده توسط انتشارات هنر دفاع، هومن نجفیان/ کلان‌روایتی از شخصیت‌هایی بدون چهره؛ بررسی ویژگی‌های روایی نمایش «دست‌هایت کو مم‌حسن» فاطمه فلاح/ تئاتر دفاع مقدس خودی و غیرخودی ندارد؛ همراه با چهار هنرمند فعال تئاتر دفاع مقدس در استان‌ها، رضا آشفته/ مسیر خاکی رسیدن به افلاک؛ احسان زیورعالم/ برخی سروصدا کردند که می‌خواهند تئاتر شهر را آتش بزنند! گفت‌وگوی احسان زیورعالم با حسین مسافر آستانه/ میان زمین و آسمان، خاک جاذبه زمین و افلاک؛ محمدحسن خدایی/ گزارش تصویری از نمایشگاه زخم عتیق، داستان‌های شهر جنگی، نگاهی به چند اثر مطرح در ادبیات پایداری؛ الهام سعادت/ آوینی و زاویه نگاهش به جنگ، به مناسبت تولد شهید سید مرتضی آوینی؛ ندا ثابتی/ تئاتر خیابانی، تئاتری برای همه؛ داریوش نصیری/ تئاتر و اسارت؛ جواد یگانه/ بیم‌ها و امیدها و نگاهی به کتاب‌های منتشر شده توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، مطالب مندرج در این ویژه‌نامه را تشکیل می‌دهند.

علاقه‌مندان برای دریافت این نشریه تخصصی می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

«مرفی» به تئاتر شهر می آید/ روایتی از دنیای معاصر با «طنز تلخ»!

اجرای نمایش «مِرفی» در تالار سایه تئاتر شهر آغاز می شود. «مِرفی» عنوان یکی از تازه ترین آثار نمایشی تئاتر شهر است که از روز جمعه هجدهم مهرماه به کارگردانی نگین ضیایی در تالار سایه این مجموعه اجرای خود را آغاز می کند.

در نمایش «مرفی» (به ترتیب حروف الفبا) حامد ادوای، نیما انصافیان، ساجده حمیدی، شادی ضیایی، رضا مرشد، امین موحدی پور به عنوان بازیگر حضور دارند. این در حالی است که امیر مرسلی مدیر تولید و مجری طرح، لیلا سربی طراح چهره پردازی، میثم صفری طراح نور، شادی ضیایی طراح لباس، سجاد داغستانی طراح پوستر وبروشور، رضا بصیرزاده طراح صحنه، رضا جاویدی عکاس، مجیر نیرومند ساخت تیزر، هدی نجفی طراح و گرافیست، بهگل شهیدی دستیار و برنامه ریز، امیر قالیچی روابط عمومی و روزبه خورزنی موسیقی دیگر عوامل اجرایی نمایش را تشکیل می دهند.

این نمایش در بیست و دومین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران شرکت کرده بود که ضمن دریافت تندیس بهترین طراحی لباس کاندیدای دریافت جایزه بهترین طراحی صحنه و جایزه بهترین تیزر نیز شده بود.

گروه اجرایی در خلاصه داستان نمایش که از رمان «مرفی» نوشته ساموئل بکت اقتباس شده، آورده است: « در عین حال که نمیشه انتظار داشت اوضاع بهتر بشه، دست کم لزومی نداره واهمه داشته باشیم که چیزی بدتر بشه. اوضاع همیشه همون طور که هست باقی میمونه. به این ترتیب، خارج از وجود خودِ مِرفی، دست کم پنج نفر به مرفی نیاز دارن.»

نگین ضیایی نیز درباره نمایش «مرفی» توضیح داد: نمایش مِرفی، اقتباسی از رمان ساموئل بکت به همین نام و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان متفاوت ترین رمان این نویسنده بوده که در آن «داستان» نسبت به آثار متأخر او نقش پررنگ تری دارد. در نتیجه این تفاوت در شیوه اجرایی نیز لحاظ شده است. بر همین مبنا طی دو سال تمرینی که گروه نمایش داشته سعی بر این بوده که تولید اثر ضمن حفظ فضای آثار بکت، هم چنان متفاوت ساخته شود. البته از آنجا که طول تمرینات این نمایش طولانی بوده، طبیعتاً در اجرا نسبت به اجرای ما در جشنواره تئاتر دانشگاهی نیز تغییرات زیادی صورت گرفته است.

وی افزود: از دیگر تفاوت هایی که مِرفی نسبت به دیگر اجراهای بکت دارد استفاده از عنصر رنگ است که غالباً شامل رنگ های خاکستری و خنثی بوده اما در این اجرا رنگ تبدیل به عنصر مهمی شده که در نمایش کاربردی در جهت تولید فضای ابزورد دارد. همچنین ما تلاش کردیم از موقعیت‌های طنزآمیز که همواره در آثار بکت حضور دارد، استفاده کنیم. طنز تلخی که با جهان معاصر ما همراه و هم راستاست.

نمایش «مرفی» از روز هجدهم مهر ماه ساعت ۱۹ با مدت زمان ۶۰ دقیقه و قیمت بلیت ۳۰ هزار تومان به صحنه می رود و علاقه مندان برای تهیه بلیت این این اثر نمایشی می توانند به سامانه «تیوال» مراجعه کنند.

گیل پس از ۴۶ سال در تماشاخانه سنگلج لبخند می‌زند

میکائیل شهرستانی نمایش «لبخند با شکوه آقای گیل» را در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه می‌برد. «لبخند با شکوه آقای گیل» به نویسندگی اکبر رادی و طراحی و کارگردانی میکائیل شهرستانی از ۱۳ مهرماه در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه می‌رود.

لبخند با شکوه آقای گیل که از نمایشنامه‌های شاخص اکبر رادی‌ است، پیش‌تر در سال ۵۳ و به کارگردانی رکن‌الدین خسروی در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه رفته بود. داستان این نمایشنامه در سال‌های پس از اصلاحات ارضی ایران در خانواده‌ای از طبقه ملاک گیلان به نام گیل می‌گذرد.

لبخند با شکوه آقای گیل هرشب ساعت ۱۹:۳۰ به روی صحنه می‌رود. علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت اینترنتی تیوال مراجعه نمایند.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند