به گزارش باکس افیس ایران: علی اتحاد با «نامههایی بر دوش تندباد» از ۲۰ مرداد به بوتیک تئاتر ایران میآید.
پوستر نمایش«نامه هایی بر دوش تندباد » به نویسندگی و کارگردانی علی اتحاد در آستانه اجرای عمومی در بوتیک تئاتر ایران و آغاز پیش فروش بلیت این اثر نمایشی با طرحی از اشکان گله داری منتشر شد.
نمایش معاصر «نامههایی بر دوش تندباد» کار تازه علی اتحاد است که به زودی در بوتیک تئاتر ایران اجرا خواهد شد. علی اتحاد نویسنده، کارگردان و تهیهکننده این اثر را بار دیگر با گروه هنرهای اجرایی «سیصد و شصت و شش» که از سال ۹۸ تاسیس کرده است اجرا خواهد کرد. «نامههایی بر دوش تندباد» که بر اساس رمانی به همین نام نوشته علی اتحاد طراحی و تولید شده است از روز بیستم مرداد هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۲ در بوتیک تئاتر ایران اجرا خواهد شد.
علی اتحاد هنرمند تجسمی معاصر، نویسنده و کارگردان است که از سال ۸۳ تاکنون با نمایش آثاری در رسانههای ویدیو-آرت، فیلم، اینستالیشن، دیجیتال-مدیا، اودیو-آرت، پرفورمنس-آرت و تئاتر آثاری را تولید و ارائه کرده است. از اتحاد نمایشهایی چون «مرثیهای برای کتابسوزیها»، «شب سیصد و شصت و ششم»، «تاریخ نانوشته سایههای بلند زمستان» و «دهلیزهای بیانتهای خاطره» طی سالهای گذشته اجرا شده است. اتحاد در عین حال اجراهای انفرادی چون «پردههای سکوت»، «دیباچه»، «در جست و جوی دیوشکن»، «گلههای پراکنده غولها»، «شکوفههای سنگی دستهای تو»، «مکاشفات درخت»، «پیمانشکنی»، «شعری که میپزی و در کاسه میریزی» و … را اجرا کرده است.
از کتابهای علی اتحاد میتوان به «مرثیهای برای کتابسوزیها»، «چکامههای روشنایی»، «دیوآب»، «منظومهی پیامبر نامبعوث» و «نامههایی بر دوش تندباد» اشاره کرد.
اتحاد در اجراهایش کلیهی امکانات مکان را به خدمت میگیرد و شکل اجراییاش را بر اساس معماری بنا یا محوطه اجرا طراحی میکند. از این طریق اجرا تبدیل به سفری میشود که مخاطب در آن دخیل است. در اجراهای سالهای گذشته، اتحاد جایگاه مخاطبان را حذف کرده و به مخاطبان اجازه میدهد که مثل بازدید از یک موزه در طبقات و بخشهای مختلف اجرا حرکت کنند و اجرا را به شکل تکه تکه به میل خودشان در ذهن مرتب کنند.
«نامههایی بر دوش تندباد» از بیستم مرداد تا هجدهم شهریور در بوتیک تئاتر ایران» اجرا خواهد شد. برکه بذری سرپرست گروه هنرهای اجرایی «سیصد و شصت و شش» بازیگردان و از اجراگران این نمایش معاصر است و علی نصر مجری طرح این اجراست.
بدون دیدگاه